Vragen? Contacteer ons op 011/600 789

Te huur

Mooi appartement met zeer groot terras te helchteren

Bent U op zoek naar een gezellig appartement, dan bent U in de Helzoldstraat 54 te Helchteren zeker aan juiste adres. Het appartement is in de eerste plaats zeer praktisch ingedeeld met 2 slaapkamers, een badkamer (met vernieuwde douche, lavabo en toilet) en een woonkamer met open keuken (geïnstalleerd met elektrisch vuur en dampkap). Daarnaast bevindt zich in de kelder nog een privatieve berging en is er tevens een autostandplaats voorzien in de garage met automatische poort. Maar de echte meerwaarde aan dit mooi appartement is het terras met een oppervlakte van maar liefst +/- 30m².

Appartement met 2 slaapkamers

Mooi appartement met 2 Slaapkamers, een Living, een ingerichte Keuken, een Badkamer (met Lavabo, Ligbad en Toilet, ), een Berging en een klein Terras. Het appartement is tevens voorzien van een garage. Beschikbaar vanaf 01-03-2020 HUURKORTING mogelijk! Ligging en Omgeving: Gelegen nabij het centrum van Houthalen-Oost

Gelijkvloers appartement met twee slaakamers te houthalen.

Het betreft een mooi en energiezuinig appartement met twee Slaapkamers, een Living (met groot schuifraam naar het Terras toe), een volledig ingerichte Keuken (Elektrisch Vuur, Oven, Dampkap, Frigo, Microgolfoven en Afwasmachine), een Badkamer (met Lavabo en Ligbad), een apart Toilet en een Wasplaats. Er is tevens een Kelder aanwezig, waar een autostaanplaats en een Berging is voorzien. Beschikbaar vanaf 01/03/2020. HUURKORTING mogelijk! Ligging en Omgeving: Centraal gelegen nabij het centrum van Houthalen en met een directe verbinding naar het Klaverblad. EPC = 169 kWh/m² (Label B)