Over ons

In 1990 heeft Windmolders Patrick vastgoedkantoor WIMOVA NV opgestart.

Hierin koos hij voornamelijk voor het semi-rentmeesterschap, en dit zowel voor externe eigenaars als voor hemzelf. Door de jaren heen heeft het kantoor zich stillaan op de in- en verkoop gericht en vervolgens zijn de uitbreidingen naar bouwontwikkelingen in volle gang.

Zakenkantoor Windmolders Team afbeelding
Tom Windmolders

Tom Windmolders (02/12/1981)

Huidige zaakvoerder / productie-, en schadebeheer verzekeringen

Tom is de spil van het kantoor, die ervoor zorgt dat ieder van ons team ondersteunt wordt. Hij leidt het kantoor, maar houdt zich specifiek bezig met de productie van de verzekeringen, alsook beleggingen.

Kelly van der Cammen (03/06/1985)

Vastgoedadviseur verhuur & verkoop / boekhouding

Door haar jarenlange ervaring, kent zij de methode en de aanpak in de vastgoedwereld. Dit zowel voor verhuur als verkoop. Mede dankzij haar, is ons kantoor uitgegroeid tot het kantoor wat het vandaag is.

Medewerker Kelly Van Der Cammen
Medewerker Wendy Van Roy

Wendy van Roy (06/04/1996)

Vastgoedadviseur verhuur & verkoop

Wendy is onze jongste kracht, maar ondanks haar jonge leeftijd mag zij zeker niet onderdoen aan haar collega’s. Zij is hoofdzakelijk gespecialiseerd in het commerciële gedeelte. Zij werkt nauw samen met zowel Kelly, als met Tom.

Patrick Windmolders (15/01/1953)

Gepensioneerd zaakvoerder

Op dhr. Windmolders kan ons team nog iedere dag rekenen, dit zowel verzekeringstechnisch als vastgoed gerelateerd. Vooral voor specifieke zaken, is hij door zijn jarenlange ervaring een grote meerwaarde in ons kantoor.

Medewerker Patrick Windmolders