Verkocht

NIEUW APP. MET BALKON TE HOUTHALEN

Houthalen-Helchteren

Bouwjaar: 2013

Type: Gesloten

Slaapkamers: 2

NIEUW APP. MET BALKON TE HOUTHALEN

DIT APPARTEMENT WERD RECENT STERK IN PRIJS VERLAAGD, WAARDOOR U EEN NIEUWBOUW APPARTEMENT IN EEN MODERN COMPLEX KUNT AANSCHAFFEN AAN VOORDELIGE VOORWAARDEN. KOM EENS EEN KIJKJE NEMEN EN DOE EEN BOD OP UW DROOMWONING!

 

Beschrijving

 

Dit kleinschalig complex van slechts 9 appartementen op amper één km buiten het centrum van Houthalen biedt u de mogelijkheid om uw droomwoning te realiseren. De appartementen werden opgericht in een moderne architectuur en een speelse samenstelling, waardoor ze een uniek karakter krijgen. Momenteel zijn er nog slechts 4 appartementen te koop, waaronder dit ruim appartement van 97 m2 met een gezellig balkon!

Dit appartement bevat een mooie leefruimte met een open keuken, een badkamer, een nachthal/dressing, een apart toilet en 2 slaapkamers. Een berging en een autostaanplaats in de kelder maken het pakket compleet.

Het complex werd met kwalitatieve en duurzame materialen met aandacht voor energiezuinigheid gebouwd. De appartementen zullen volledig afgewerkt en ingericht worden. Een groot voordeel hierbij is dat u de afwerking samen met een binnenhuisarchitect kan voltooien met de mogelijkheid tot het vrij kiezen van materialen, waardoor u de kans hebt om er uw eigen visie en karakter in te brengen. Casco aankoop is eveneens mogelijk (in dit geval zal een korting op de vraagprijs bekomen worden). Ideaal dus om zelf uw droomwoning te realiseren! Een 2de voordeel is dat u op het gronddeel slechts 10% registratierechten aangerekend zullen worden.

 

Ligging

 

De appartementen liggen nabij het centrum van Houthalen op een rustige, maar toch centrale ligging met vlotte verbindingsmogelijkheden naar Hasselt, Eindhoven en de E314. In de directe omgeving vindt u al de nodige faciliteiten, zoals winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer.

 

Adres

 

Meeuwerweg 1

3530 Houthalen

 

Details

 

Woningtype: appartement

Ligging: doorgaande weg nabij het centrum

KI: nog niet vastgelegd

EPB: E 68 (95 kWh/m2)

Bouwjaar: 2013

Huidige toestand: nieuwbouw                                                                                                                                                                            

Lift: ja

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied

Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding: nee

Bouwvergunning: ja

Verkavelingsvergunning: nee

Recht van voorkoop: nee

Gevalideerd asbuilt attest: nee

Niet overstromingsgevoelig gebied

Foto's

Locatie Meeuwerweg 1 A.1.2, 3530 Houthalen-Helchteren, Limburg, België