Verkocht

VERKOCHT! Uniek pand in het groen - Houthalen

Houthalen-Helchteren

Type: Open

Slaapkamers: 3

VERKOCHT! Uniek pand in het groen - Houthalen

Deze prachtige instapklare woning te Stakeberg 12, 3530 Houthalen is gelegen op een perceel van ± 21 are en is omringd door een mooi onderhouden groene omgeving.
De woning is volledig gerenoveerd en geeft dankzij de witte muren en de ingebouwde spots een strakke uitstraling. Echter geven de prachtige bruine vloeren toch de nodige landelijke toets.

Verder beschikt de woning over veel natuurlijk licht en een bewoonbare oppervlakte van 128 m², die ingedeeld is met o.a. 3 slaapkamers, 2 keukens, 2 badkamers en 2 woonkamers. Tevens heeft elke woonkamer een pellet kachel, waar u tijdens de koude wintermaanden lekker knus gebruik van kunt maken.

Beide badkamers zijn voorzien van een wastafel met opbergruimte en ruime inloopdouche, en is er op één van de badkamers nog een toilet voorzien.
De keukens zijn steeds volledig ingericht met de benodigde toestellen, en kunnen direct gebruikt worden om heerlijk te kunnen kokerellen.


's Morgens wakker worden en baden in een oase van rust? Geef ons een seintje en misschien bent u binnenkort wel eigenaar van deze groene parel.

(Extra troeven: in 2019 volledig gestript, geïsoleerd en gerenoveerd – alle toestellen in de badkamer & de keuken zijn nog nooit gebruikt geweest, elektriciteit conform, kadastraal inkomen van maar 183,00, EPC: 306)  

Ruimtelijke Ordening:
- Bouwvergunning = gebouwd voor 1962
- Meest recente bestemming = Natuurgebied
- Dagvaarding en herstelvordering = Geen
- Voorkooprecht = Ja
- Verkavelingsvergunning = Geen verkavelingsvergunning

Foto's

Locatie Stakeberg 12, 3530 Houthalen-Helchteren, Limburg, België