Verkocht

Mooie woning met 3 slpk aan de haven van Blankenberge

Blankenberge

Bouwjaar: 1995

Type: Gesloten

Slaapkamers: 3

Mooie woning met 3 slpk aan de haven van Blankenberge

Laat mij U even rondleiden in deze charmante rijwoning. 

Bij binnenkomst op het gelijkvloers - ofwel via de voordeur ofwel door de wagen binnen te rijden in de inpandige garage met automatische poort - komen we via de inkomhal bij de eerste slaapkamer met daaraan een kleine badkamer met douche verbonden. 

Via de trap, dewelke trouwens is voorzien van een traplift, komen we op de eerste verdieping, waar we de ruime en lichtrijke woonkamer terugvinden met daarop aansluitend de volledig ingerichte keuken met vaatwasmachine. Het grote schuifraam geeft u bovendien toegang tot een private buitenkoer. 

Als we nog een verdieping hoger gaan, komen we uit in de Masterbedroom, dewelke zich over de gehele verdieping uitstrekt. Met de vele spiegels rondom, de eigen badkamer met groot hoekbad en de aansluitende dressingruimte, is deze kamer toch wel een echte Eye-Catcher! 

Op de bovenste verdieping vinden we tot slot nog een derde slaapkamer terug. 

Kortom, deze woning heeft alles in huis om er een eigen nestje te bouwen! 

Of bent U in deze bijzondere tijden eerder op zoek naar een tweede verblijf om te komen uitwaaien aan zee? Laat deze opportuniteit dan zeker niet aan U voorbij gaan! Met de haven voor de deur en andere faciliteiten op een boogscheut gelegen, is het hier altijd heel leuk vertoeven.

Nieuwsgierig naar meer of graag een bezichtiging? Contacteer ons op het nummer 0479/28 53 62 of via email op immo@znk-windmolders.be 


Informatie Ruimtelijke ordening:

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgebracht: nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Verkavelingsvergunning: nee
Recht van voorkoop: Nee
Watertoets: niet overstromingsgevoelig gebied
 

Foto's

Locatie Ieperstraat 4, 8370 Blankenberge, West-Vlaanderen, Belgiƫ